To, že jsou brikety nebo uhlí ideálně nažhavené, poznáte podle jejich barvy a uhašeného plamene (zhruba po 20 až 30 minutách). Měly by být ostře rudé, avšak bez plamenů jako takových. Takto rozpálené brikety se hodí k rychlému grilování tenčích plátků masa nebo ryb. Až se uhlíky pokryjí jemnou vrstvou popela, je ta správná doba k mírnějšímu opékání masových špízů, silnějších plátků masa a uzenin či ke kouzlení s vaječnými omeletami.
Poprvé u grilu i na grilování
To, že jsou brikety nebo uhlí ideálně nažhavené, poznáte podle jejich barvy a uhašeného plamene (zhruba po 20 až 30 minutách). Měly by být ostře rudé, avšak bez plamenů jako takových. Takto rozpálené brikety se hodí k rychlému grilování tenčích plátků masa nebo ryb. Až se uhlíky pokryjí jemnou vrstvou popela, je ta správná doba k mírnějšímu opékání masových špízů, silnějších plátků masa a uzenin či ke kouzlení s vaječnými omeletami.
Přihlásit se k odběru:
Příspěvky (Atom)