Grilování zábava i radost

Grilování masa a grilování vůbec je nejlepší, co nejen v létě můžete dělat ze svými přáteli a kamarády. Tak na co čekáte. Hurá ke grilu a šup grilovat !
728x90
468x60_slevnicek

Recept na Grilované skopové na jehle

Suroviny:
  • 1 kg libové skopové kýty
  • 3 cibule
  • 3 papriky
  • 3 feferonky
  • 3 rajčata
  • lžička soli
  • lžička bílého pepře 
  • lžička sladké mleté papriky
  • 2 lžíce oleje
Jak na to:
  1. Maso omyjeme, odblaníme, osušíme a nakrájíme na větší kostky. 
  2. Cibule oloupeme a nakrájíme na silná kolečka. 
  3. Papriku, rajčata i feferonky (mohou být i kompotované) překrojíme, zbavíme zrníček, omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kousky. 
  4. Maso osolíme, opepříme a o paprikujeme. 
  5. Střídavě napichujeme maso, kousky cibule, papriky, rajčat a feferonek. 
  6. Hotovou jehlu důkladně potřeme olejem. 
  7. Grilujeme na roštu nad dřevěným uhlím na každé straně cca 20 minut. 
  8. Na grilu v troubě se skopová jehla připravuje zhruba 15 minut. Nezapomeňte podávat horké!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Co máte nejraději na grilu?

Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti Ukaz Reklamu CZ zvýšení návštěvnosti stránek